top of page

SIMONE DON ft. ROSE & THE BASS

In de Amsterdamse improvisatiescene ontwikkelde Simone Don haar unieke zwoele en scherpe zang met meeslepende melodieën en infusies van neo soul, jazz en RnB.

SIMONE DON ft. ROSE & THE BASS
SIMONE DON ft. ROSE & THE BASS

WANNEER

02 jun 2024, 23:00 – 04 jun 2024, 03:00

Leidsekruisstraat 6-8, 1017 RH Amsterdam, Nederland

IETS OVER

In de Amsterdamse improvisatiescene ontwikkelde Simone Don haar unieke zwoele en scherpe zang met meeslepende melodieën en infusies van neo soul, jazz en RnB. Ze zingt over haar avonturen en persoonlijke groei, reflecteert op de wereld en verleidt je om je te laten meeslepen in haar lust voor het goede leven en rijke fantasie, met een bitter humoristisch randje van de werkelijkheid. Haar belangrijkste invloeden zijn Erykah Badu, Hiatus Kaiyote, Masego en Amy Winehouse.


Rosan Asmussen, ook wel bekend als 'Rose & the Bass' is een jonge aanstormende basartiest uit Amsterdam. Na haar debuut 'An African Tale', opgenomen met lokale muzikanten in Mozambique, staat ze nu op het punt om haar nieuwste album 'Funkadelic' te onthullen. Opgenomen in Oslo, Noorwegen en geïnspireerd door Marcus Miller, Prince, Daftpunk en Level 42. Rose's muziek is een eerbetoon aan het gouden tijdperk van de funk, waarbij de basgitaar centraal staat. Deze zomer gaat ze met haar band op pad om door Europa te toeren

- - - - - - - - - - - -


Programma:

22:00 - Deuren open

23:00 - Simone Don begint de show

03:00 - Show eindigt

04:00 uur - Bourbon Street sluit

Share This Event

bottom of page